Praathuis gaat wandelen op 1 juni

      Reacties uitgeschakeld voor Praathuis gaat wandelen op 1 juni

😊 Dag bezoekers van het PraatHuis en vrijwilligers 😊

We gaan ook dit jaar weer wandelen. Ons zustergilde Stadsgidsen heeft speciaal voor ons een wandeling door de oude dorpskern gemaakt, beginnend op het Nicolaasplein (gebouw de Kapelaan) onder de overkapping. De gids zal allerlei interessante en spannende verhalen vertellen en zal met zijn/haar taalgebruik rekening houden met de deelname door anderstaligen. Het is een wandeling van ongeveer 1½ uur.

We gaan dit doen op 1 juni 2023 om 13.00 uur.

Jullie kunnen je aanmelden via de emailpraathuis@gildezoetermeer.nl

Iedereen kan meewandelen, anderstaligen, taalmaatjes, vrijwilligers etc. Er is wel een maximumaantal deelnemers: 20. De voorkeur gaat uit naar deelname door anderstaligen. De aanmelding sluit op vrijdag 26 mei 2023. De door ons geselecteerde 20 gelukkigen krijgen daarna een persoonlijke uitnodiging om mee te lopen met daarin o.a. informatie over te lopen route.

Als er erg veel aanmeldingen zijn dan gaan we proberen om op korte termijn nog een wandeling te organiseren voor hen die dit keer niet mee kunnen lopen.

Hartelijke groeten van Het Gilde SamenSpraak, PraatHuis Team en Gilde Stadsgidsen

Noot: Op donderdagmiddag 18 mei (Hemelvaartsdag) en op 1 juni is er GEEN Praathuis. De eerstvolgende bijeenkomst is dus 15 juni 2023 om 13.00 uur.