Gilde Stadsgidsen

Contactpersoon : Coördinator Gilde Stadsgidsen is Edward ten Hooven
Telefoon : 06-53103860
Email : stadsgidsen@gildezoetermeer.nl

 

Beste Zoetermeerders,

De ontwikkelingen rondom het coronavirus  gaan razendsnel.Voor ons, als Stadsgidsen Zoetermeer, is dit ook een reden om even pas op de plaats te maken met betrekking tot ons nieuwe programma voor het jaar 2020.Wij hebben het programma in concept volledig gereed, maar wachten de ontwikkelingen even af, voordat we deze publiceren. We willen geen tochten bekendmaken, die we later moeten afzeggen, omdat de situatie m.b.t. de Volksgezondheid dit vraagt.Zo gauw als van overheidswege het licht op groen gezet wordt, publiceren wij ons programma op de website en kunt u inschrijven op een of meerdere wandel, -fiets-, koets- of boottochten.We hopen op uw begrip voor ons standpunt.

 

Wandelend, fietsend, per koets of boot door en rond Zoetermeer

Gilde Stadsgidsen heeft een kwartet aan mogelijkheden. Kiest u maar! Wat let u, lezer? Trek de wandelschoenen aan en wandel met ons een oude of nieuwe route. Pomp de banden op en geniet van een  mooie  fietstocht, met  een verhaal van de gids.

Boek een koetstocht en neem een suikerklontje mee voor het paard! Laat u langs oude wegen voeren of bekijk het oude dorp van Zoetermeer al rijdend eens vanaf een ander standpunt.

Trek indien nodig een windjack aan, en ga mee op één van onze boottochten. Luister naar het verhaal van de gids als we een gedeelte van de route varen die destijds door de Geuzen is gevolgd om de Spanjaarden weg te jagen bij Leiden en om de uitgehongerde bevolking van de stad te voorzien van haring en wittebrood.

Wilt u als eerste geïnformeerd worden over de activiteiten van de komende maand, neem dan een gratis abonnement op de maandelijkse Nieuwsbrief. Dan boekt u als één van de eersten voor een vaartocht of een koetstocht.

Voor alle boot- en koetstochten is vooraf reserveren (en betalen) verplicht. Bij de wandel- en fietstochten is reserveren niet noodzakelijk, maar wel aanbevolen. Mocht door onvoorziene omstandigheden de tocht niet door gaan, dan zullen wij het door u betaalde inschrijfgeld terugstorten.

Indien u een tocht op een door u gewenste dag en tijd wilt houden, voor uw gezelschap, dan is dat mogelijk. Neem hiervoor contact op middels het “contactformulier” en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Gilde Stadsgidsen heeft een eigen bankrekeningnummer: NL40INGB0009131656.