Gilde Stadsgidsen

Contactpersoon : Coördinator a.i. Gilde Stadsgidsen is Jan Henneken
Telefoon : 06-37249956
E-mail : stadsgidsen@gildezoetermeer.nl

Beste Zoetermeerders,

Het programma van de stadsgidsen voor 2022 is afgerond. Wij gaan aan de gang met het vorm geven van het seizoensprogramma voor 2023. Einde 1e kwartaal 2023 plannen we om dat gereed te hebben.

Wat wel mogelijk blijft is een wandeling of tocht op verzoek, bijvoorbeeld voor een familie-uitje, voor u te organiseren.

Met vriendelijke groet,

Gilde Stadsgidsen Zoetermeer

Wandelend, fietsend, per koets of boot door en rond Zoetermeer

Gilde Stadsgidsen heeft een kwartet aan mogelijkheden. Kiest u maar! Wat let u, lezer? Trek de wandelschoenen aan en wandel met ons een oude of nieuwe route. Pomp de banden op en geniet van een  mooie  fietstocht, met  een verhaal van de gids.

Boek een koetstocht ( alleen op aanvraag ) en neem een suikerklontje mee voor het paard! Laat u langs oude wegen voeren of bekijk het oude dorp van Zoetermeer al rijdend eens vanaf een ander standpunt.

Trek indien nodig een windjack aan, en ga mee op één van onze boottochten. Luister naar het verhaal van de gids als we een gedeelte van de route varen die destijds door de Geuzen is gevolgd om de Spanjaarden weg te jagen bij Leiden en om de uitgehongerde bevolking van de stad te voorzien van haring en wittebrood.

Wilt u als eerste geïnformeerd worden over de activiteiten van de komende maand, neem dan een gratis abonnement op de maandelijkse Nieuwsbrief. Dan boekt u als één van de eersten voor een vaartocht of een koetstocht.

Voor alle activiteiten is vooraf reserveren (en betalen) verplicht. Mocht door onvoorziene omstandigheden de tocht niet door gaan, dan zullen wij het door u betaalde inschrijfgeld terugstorten.

Indien u een tocht op een door u gewenste dag en tijd wilt houden, voor uw gezelschap, dan is dat mogelijk. Neem hiervoor contact op middels het “contactformulier” en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Gilde Stadsgidsen heeft een eigen bankrekeningnummer: NL40INGB0009131656.