Dag bezoekers van het PraatHuis 

      Reacties uitgeschakeld voor Dag bezoekers van het PraatHuis 

Jullie gaan een bijzondere middag tegemoet. Eigenlijk zijn onze middagen altijd bijzonder 🤣, maar deze keer komt Susanne Bout ons over twee heel verschillende onderwerpen iets vertellen. Allereerst gaat ze ons uitleggen wat er zo bijzonder is aan de verkiezingen voor de Provinciale Staten en de Waterschappen op 15 maart 2023 en waarom de resultaten hiervan ook voor jullie erg belangrijk zijn. Ter ondersteuning van haar betoog krijgen jullie ook goed leesbaar informatiemateriaal over deze verkiezingen uitgereikt. 

En daarna (we denken na de koffie/theepauze) gaat Susanne met jullie praten over het vieren van de ‘Internationale Vrouwendag 2023’ op woensdag 8 maart en wat het effect hiervan is op onze samenleving in het algemeen en in ons PraatHuis in het bijzonder.

We wilden wat variatie in het programma aanbrengen en zie hier het resultaat. Een groter contrast konden we op korte termijn niet vinden. En mochten er nog meer dames (of heren) zijn die ‘spontaan’ over het onderwerp ‘Vrouwendag’ iets willen vertellen, jullie zijn van harte welkom. Vertel het ons wel als je binnenkomt .

Donderdag 2 maart 2023, aanvang 13.00 uur

 En wat doen we nog meer?

Dat hangt er vanaf hoeveel tijd er nog over blijft. Indien nodig improviseren we gewoon met een taalspelletje.

We hopen donderdag 2 maart op een grote opkomst. Neem je buurman/-vrouw, vriend/-vriendin of kennissen mee. Hoe meer, des te gezelliger!

 

Het PraatHuis is open, iedere 1e en 3e donderdag van de maand, van 13.00 uur tot 15.00 uur in Uiterwaard 21, wijk Meerzicht, 2716 VA Zoetermeer

Met vriendelijke groeten van het PraatHuis Team, Beata, Evi, Georgette, Jeroen, Rosane, Helga, Gerda, Manel, Shirly en Cees