Cursus Teamdesk 2021

      Reacties uitgeschakeld voor Cursus Teamdesk 2021

Op maandag 6 en/of donderdag 9 september (afhankelijk van het aantal deelnemers en hun voorkeur)  starten we weer met een nieuwe GRATIS cursus Teamdesk. In deze cursus leer je zelf een computersysteem in elkaar te zetten. Daarvoor hoef je beslist geen ICT-deskundige te zijn. Kan iedereen het dan leren?

Je moet in de eerste plaats natuurlijk niet bang zijn voor het gebruik van een computer. En verder is gezond verstand, een creatieve geest, het vermogen om te leren en een flinke dosis doorzettingsvermogen nodig om na deze cursus zelf een maatwerksysteem te kunnen bouwen voor jouw vrijwilligersorganisatie. Het maakt niet uit of je actief bent op het gebied van welzijn, sport, cultuur, of iets anders.  Je bouwt gewoon wat nodig is. Net als je vroeger met LEGO deed: een hotel, winkel of garage? Met dezelfde stenen bouwde je steeds weer iets anders. Teamdesk is een soort LEGO voor computerprogramma’s en wij gaan je laten zien welke ‘stenen’ er voor je zijn om daar iets moois mee te bouwen.

Overigens kun je ook na de cursus nog steeds een beroep doen op SamenSterker. Bijvoorbeeld om kritisch mee te kijken naar jouw plannen, je te helpen met het testen, jouw gegevens over te hevelen van het oude naar het nieuwe systeem, gebruikers op te leiden, etc.  En alles voor een vaste lage prijs: Wij rekenen helemaal NIKS voor onze dienstverlening. Wel hopen we er stiekum op dat je ons gedachtengoed (Samen ben je sterker dan alleen) helpt uitdragen en dat je andere organisaties helpt waar mogelijk. 

Vul onderstaand formulier in om je in te schrijven. 

Vul hier jouw voor- en achternaam in
Geef s.v.p. aan bij welke organisatie jij vrijwilligerswerk doet
en welke rol je in de aangegeven organisatie vervult