PraatHuis activiteiten voorlopig tot 1 april opgeschort

      Reacties uitgeschakeld voor PraatHuis activiteiten voorlopig tot 1 april opgeschort

Beste bezoekers van ons PraatHuis,

Misschien hadden jullie het al verwacht en nu is het bevestigd. Het Bestuur van Stichting Gilde Zoetermeer heeft een dringend verzoek doen uitgaan om tijdelijk, tot 1 april 2020, ALLE GEZAMENLIJKE ACTIVITEITEN met directe ingang te stoppen. De gezondheid van de vrijwilligers en klanten is voor het Bestuur het allerbelangrijkste! Wel, dat betekent voor het PraatHuis dat onze geplande bijeenkomst van 19 maart komt te ver-vallen. Het thema ‘hobby’s’ schuiven we door naar later. Ook ons bakfestival ‘poffertjes’ op 2 april verschuiven we naar een andere datum. We houden jullie ervan op de hoogte.
Wel gaan we gewoon door met het plannen en ontwikkelen van themamiddagen en de TaalTuin. Het onderlinge overleg zal voornamelijk geschieden per e-mail. Ik hoop dat we elkaar op deze manier toch nog kunnen besmetten met goede ideeën !
We hopen dat jullie allemaal gezond blijven en dat we – zodra de activiteiten weer toegestaan worden – jullie weer in groten getale mogen begroeten in ons PraatHuis en neem dan je taalmaat-je, familie, vrienden en buren eens mee voor een kennismakingsbezoek.

 

Met vriendelijke groeten van het PraatHuis Team,
Jeroen, Cees, Evi, Rosane, Georgette & vrijwilligers