Hallo bezoekers van het PraatHuis 

      Reacties uitgeschakeld voor Hallo bezoekers van het PraatHuis 

Het wordt de 21e december alweer de laatste bijeenkomst van ons PraatHuis in 2023. We gaan deze middag natuurlijk aandacht besteden aan Kerstmis en aan de jaarwisseling Oud- en Nieuwjaar.

Maar jullie gaan ook zelf aan de slag. We gaan weer kaartjes schrijven. Georgette heeft een hele verzameling van prachtige kaarten gemaakt die jullie kunnen sturen naar familie, geliefden, vrienden en bekenden. De tekst mogen jullie zelf verzinnen en wij zullen jullie daarbij helpen (als dat nodig is). Kerstmis en Nieuwjaar vallen dit jaar op een maandag. Dat betekent dus boodschappen doen voor 2 heel lange weekends. We gaan met jullie daarover praten in ‘kringgesprekken’. Gaan we nog iets bijzonders doen? Ja,  maar dat houden we nog als een verrassing.

Kom gewoon naar het PraatHuis en laat je verrassen. We nodigen jullie daarom hierbij weer uit voor: 

Donderdag 21 december 2023, aanvang 13.00 uur

We hopen op een grote opkomst. Dus neem je buurman/-vrouw, vriend/-vriendin of kennissen mee. Het is een vrije inloop zonder verplichtingen maar met de voorwaarde dat je probeert Nederlands te spreken.

 Het PraatHuis is open Iedere 1e en 3e donderdag van de maand van 13.00 uur tot 15.00 uur in Uiterwaard 21, wijk Meerzicht, 2716 VA Zoetermeer. In 2024 is de eerste PraatHuis donderdagmiddag op 18 januari! 

Op 4 januari is er dus GEEN PraatHuis

We hebben ook nog een tip voor jullie: kijk ook eens op onze website www.gildezoetermeer.nl voor het laatste nieuws en naar de bijzondere uitgave van de Nieuwsbrief.

We kunnen ook hoognodig uitbreiding van het PraatHuis Team gebruiken. Dus, als je nog wat tijd over hebt om op donderdagmiddagen ons te komen versterken: van harte welkom en heel erg graag!

Mochten we jullie op 21 december niet zien dan wensen we jullie nu vast

Prettige Kerstdagen en een voorspoedig en gezond 2024

Met vriendelijke groeten van het PraatHuis Team, Georgette, Shirly, Manel, Gerda en Cees (en natuurlijk ook namens Hennie en Gerard).

Bericht vervalt op dinsdag 18 juni 2024 8:48