Hallo bezoekers van het PraatHuis

      Reacties uitgeschakeld voor Hallo bezoekers van het PraatHuis

We hadden gehoopt dat Sinterklaas alsnog naar het PraatHuis zou kunnen komen, maar …..!

Het waren heel lange, donkere nachten dat we over het Sinterklaasfeest nadachten. Kon hij dit jaar komen, wel of niet? We hebben het gevraagd aan de bekende Regel-Piet. Hij zei: helaas moet ik jullie vertellen dat jullie het dit jaar zonder de Sint moeten stellen. We hadden na 5 december al afspraken in Spanje staan zodat het niet meer mogelijk was om terug naar Zoetermeer te gaan.

Maar, laat het jullie niet beletten om een leuke Sint-middag op het program te zetten. Dus veel plezier met pepernoten, chocoladeletters en speculaas en de hartelijke groeten van Sinterklaas.

Nou, dat laat niets aan duidelijkheid over. We moeten het dus zonder Sinterklaas doen. Jammer, want we hadden hem graag ontvangen. Weten jullie waarom de Sint zo belangrijk is voor de kleinere (en soms ook grotere) kinderen? We zullen het jullie in het kort vertellen. En ondertussen kunnen jullie genieten van de speciale Sinterklaaslekkernijen.

En we gaan natuurlijk taalspelletjes in kringgesprekken doen. Als jullie het leuk vinden gaan we ook proberen gedichtjes/rijmpjes te maken. Moeilijk? Ja, niets is makkelijk in deze wereld.

Kom gewoon naar het PraatHuis en laat je verrassen. We nodigen jullie daarom hierbij weer uit voor:

Donderdag 7 december 2023, aanvang 13.00 uur

We hopen op een grote opkomst. Dus neem je buurman/-vrouw, vriend/-vriendin of kennissen mee. Het is een vrije inloop zonder verplichtingen maar met de voorwaarde dat je probeert Nederlands te spreken.

Het PraatHuis is open iedere 1e en 3e donderdag van de maand van 13.00 uur tot 15.00 uur in Uiterwaard 21, wijk Meerzicht, 2716 VA Zoetermeer

Voor 2023 is dat nog donderdag

  • 21 december.

Op 21 december gaan we aandacht besteden aan Kerstmis en Oud- en Nieuwjaar. We gaan weer kaartjes schrijven. Georgette heeft een hele verzameling van prachtige kaarten gemaakt. Denk alvast na over wie je zo’n kaartje zou willen sturen. Als jullie suggesties hebben voor deze middag (kerstkransjes, oliebollen of appelbeignets)? We horen het graag van jullie. 

We hebben ook nog een tip voor jullie: kijk ook eens op onze website www.gildezoetermeer.nl voor het laatste nieuws.

Hartelijke groeten namens het Team: Georgette, Shirly, Manel, Gerda en Cees

We kunnen ook hoognodig uitbreiding van het PraatHuis Team gebruiken. Dus, als je nog wat tijd over hebt om op donderdagmiddagen ons te komen versterken: van harte welkom en heel erg graag!

Bericht vervalt op maandag 3 juni 2024 8:46