Hallo bezoekers van het PraatHuis 

      Reacties uitgeschakeld voor Hallo bezoekers van het PraatHuis 

Dat was even schrikken: het PraatHuis gesloten! En dat op zo’n korte termijn. Tja, jullie hebben onze ‘nood’ e-mail gelezen? De weersomstandigheden waren te gevaarlijk. We willen graag dat jullie veilig naar het PraatHuis kunnen komen. En dat was op deze dag niet het geval.

Wat gaan we deze middag doen?

We gaan deze middag met jullie in kringgesprekken (4 bezoekers per tafel) over allerlei onderwerpen praten. Wij zorgen voor de ideeën. Ook zullen Georgette en Manel jullie gaan testen met bijzondere taalspelletjes.

Maar we gaan misschien ook nog praten over de komende Tweede Kamer verkiezingen op 22 november (als er tijd voor is). Geen politiek gesprek, maar meer een praatje over wat dit betekent voor de Nederlandse bevolking. Zeker voor de anderstaligen is de uitkomst van deze verkiezingen van belang!

We hebben de laatste weken veel pech gehad met regen en storm op de donderdagen van het PraatHuis. We hopen dat het nu eens droog blijft. Laat je daarom niet afschrikken door een beetje (veel) regen!

Kom gewoon naar het PraatHuis en laat je verrassen. We nodigen jullie daarom hierbij weer uit voor:

 Donderdag 16 november 2023, aanvang 13.00 uur

 We hopen op een grote opkomst. Dus neem je buurman/-vrouw, vriend/-vriendin of kennissen mee. Het is een vrije inloop zonder verplichtingen maar met de voorwaarde dat je probeert Nederlands te spreken.

 Het PraatHuis is open Iedere 1e en 3e donderdag van de maand van 13.00 uur tot 15.00 uur in Uiterwaard 21, wijk Meerzicht, 2716 VA Zoetermeer

Voor 2023 zijn dat nog de donderdagen 7 december en 21 december.

Op donderdag 7 december gaan we proberen om Sinterklaas nog even terug te   roepen. Om zomaar naar Spanje te vertrekken zonder aan ons aandacht te hebben besteed? Nou, als hij niet komt dan gaan we het toch vieren. We gaan jullie verrassen/verwennen! Waarmee? Kom en gaat het zien (en proeven).

We hebben ook nog een tip voor jullie: kijk ook eens op onze website www.gildezoetermeer.nl voor het laatste nieuws.

Hartelijke groeten namens het Team: Georgette, Shirly, Manel, Gerda en Cees

We kunnen ook uitbreiding van het PraatHuis Team gebruiken. Dus, als je nog wat tijd over hebt om op donderdagmiddagen ons te komen versterken: van harte welkom en heel erg graag!

Bericht vervalt op zondag 12 mei 2024 12:28