Dag bezoekers van het PraatHuis

      Reacties uitgeschakeld voor Dag bezoekers van het PraatHuis

We zagen opeens een aantal nieuwe gezichten in het PraatHuis. Een leuke verrassing! We hopen natuurlijk dat jullie allemaal op de 17e weer komen. We gaan dan samen met jullie weer aan de slag om NEDERLANDS te praten. We gaan dat dit keer doen met taalspelletjesSPELLETJES? Ja, want daarmee kan je zelf vaststellen of je kennis van het Nederlands en het spreken ervan vooruit is gegaan. Is dat dan niet te moeilijk? Nee hoor, we doen het in groepjes en je mag elkaar helpen. Een de nieuwkomers kunnen altijd hulp krijgen van de Nederlandstalige aanwezigen. Je zult zien dat jullie er veel plezier aan kunnen beleven.

We gaan ook het spel ‘Waar of Niet-Waar’ doen, maar we maken het een beetje moeilijker. Jullie moeten bij het antwoord ook vertellen waarom het zo is. Ook hierbij mag je je laten helpen.

We maken bij de spelletjes gebruik van potlood en papier en van het whiteboard. En soms vragen we jullie om iets op dat whiteboard te schrijven. We gaan ons best doen om het een gezellige boel te laten worden.

Donderdag 17 november 2022, aanvang 13.00 uur

We hebben genoeg spelletjes om de hele middag te vullen. Jullie hoeven dus niet bang te zijn om uitgenodigd te worden voor de ‘speakers corner’ .

We hopen donderdag 17 november weer op een grote opkomst. Dus neem je buurman/-vrouw, vriend/-vriendin of kennissen mee.

Het PraatHuis is open

Iedere 1e en 3e donderdag van de maand van 13.00 uur tot 15.00 uur 

in Uiterwaard 21, wijk Meerzicht, 2716 VA Zoetermeer

Hartelijke groeten namens het Team: Beata, Evi, Georgette, Jeroen, Rosane, Helga, Gerda, Manel en Cees