Dag bezoekers van het PraatHuis 

      Reacties uitgeschakeld voor Dag bezoekers van het PraatHuis 

Ja, jullie hebben het goed gezien. We gaan praten over Valentijnsdag en we gaan ook met jullie oefenen hoe je een kaartje kan schrijven voor een door jullie zelfgekozen persoon (m/v). Natuurlijk vertellen we jullie ook over het ontstaan en de betekenis van Valentijnsdag. We gaan onder leiding van Georgette ook weer nieuwe taalspelletjes doen waarbij jullie echt veel moeten praten. In het Nederlands natuurlijk! Deze spelletjes worden leuker als er meer deelnemers zijn. Dus ….. als jullie allemaal komen, dan kan het een gezellige middag worden. Wij zijn er klaar voor, het is aan jullie om er een feest van te maken.

Kom gewoon naar het PraatHuis en laat je verrassen. We hopen dat kou en sneeuw nog even wegblijven. Het Team PraatHuis krijgt ook nieuwe medewerkers (m/v). Zijn jullie nu nieuwsgierig geworden? Kom donderdag om het zelf te zien en beleven.

We nodigen jullie daarom hierbij weer uit voor: Donderdag 1 februari 2024, aanvang 13.00 uur

We hopen op een grote opkomst. Dus neem je buurman/-vrouw, vriend/-vriendin of kennissen mee. Het is een vrije inloop zonder verplichtingen maar met de voorwaarde dat je probeert Nederlands te spreken.

Het PraatHuis is open Iedere 1e en 3e donderdag van de maand van 13.00 uur tot 15.00 uur in Uiterwaard 21, wijk Meerzicht, 2716 VA Zoetermeer.

We zijn nog bezig met het programma voor de 1e helft van dit jaar. We laten het jullie zo spoedig mogelijk weten.We hebben ook nog een tip voor jullie: kijk ook eens op onze website www.gildezoetermeer.nl voor het laatste nieuws en de speciale Nieuwsbief.

Hartelijke groeten namens het Team: Georgette, Shirly, Manel, Gerda, Schake en Cees

Bericht vervalt op zondag 28 juli 2024 3:30