Dag bezoekers van het PraatHuis

      Reacties uitgeschakeld voor Dag bezoekers van het PraatHuis

Het was een spectaculaire presentatie die Errol Desbarida heeft gegeven, niet? En zo zie je maar dat ‘gastpresentatoren’ het geweldig doen in ons PraatHuis. We gaan proberen meer speek(st)ers van buiten te vragen om voor jullie over interessante onderwerpen te komen vertellen.

Wat aan we doen op 2 februari?

Op 14 februari is het Valentijnsdag. Op deze dag mag/kan iedereen een groet, wens of gedachte sturen naar iemand die heel dierbaar voor je is. Bijvoorbeeld: je schrijft een kaartje naar een (heimelijke) liefde, naar je familie (je ouders, broers of zusters of hun kinderen) of naar vriend(inn)en. Je kan ook bloemen (bijv. rozen) sturen met een kaartje of een doos chocolade. Alles is toegestaan.

Durf je niet goed? Het mag ook anoniem, dus zonder afzender. Dat veroorzaakt dan bij de ontvang(st)er een bepaalde onrust of gelukgevoel in de wetenschap dat er iemand belangstelling of gevoelens voor je heeft. Spannend? Mogelijk kan het ook een volgende stap zijn naar een (romantische) ontmoeting? (Dat is alleen voor de dapperen onder ons ).

We gaan deze middag samen met Helga een Valentijnskaart maken en jullie gaan hierin ‘iets aardigs’ schrijven. De bedoeling is dat jullie hem ook versturen. Voor een postzegel moeten jullie helaas zelf zorgen. Doe hem wel op tijd in de brievenbus opdat hij op tijd aankomt. 

Donderdag 2 februari 2023, aanvang 13.00 uur, 

En wat doen we nog meer?

Nou, gewoon eenvoudige taalspelletjes. We gaan jullie uitdagen en proberen zo jullie kennis van de Nederlandse taal te verbeteren. Jullie komen toch om Nederlands te praten? Dus, laat je maar verrassen! Kom gewoon, neem koffie/thee/koekje en geniet van het samenzijn. En …. natuurlijk ook gewoon meedoen!

We hopen donderdag 2 februari op een grote opkomst. Neem je buurman/-vrouw, vriend/-vriendin of kennissen mee. Hoe meer, des te gezelliger!

 Het PraatHuis is open op iedere 1e en 3e donderdag van de maand van 13.00 uur tot 15.00 uur in Uiterwaard 21, wijk Meerzicht, 2716 VA Zoetermeer

Met vriendelijke groeten van het PraatHuis Team, Beata, Evi, Georgette, Jeroen, Rosane, Helga, Gerda, Manel en Cees