Dag bezoekers van het PraatHuis

      Reacties uitgeschakeld voor Dag bezoekers van het PraatHuis

We gaan op 15 december praten over Kerstmis, de Jaarwisseling en de afsluiting van een heel jaar PraatHuis. En zoals beloofd in de TaalTuin gaan we weer een kaartje schrijven. De keuze is aan jullie. Wordt het een Kerstkaart, een Nieuwjaarswens of gewoon een leuk kaartje aan je familie of bekenden? Alles is toegestaan en waar nodig helpen we jullie.

Na de pauze gaan we een kerstpuzzel maken: een ‘woorden wegstreep’ puzzel. Dat klinkt zoals gewoonlijk weer erg moeilijk (en dat is het ook een beetje) maar we doen het weer in groepjes van mixed Nederlands-­ en anderstaligen. Ik weet zeker dat het jullie gaat lukken om de oplossing te vinden.

Als er nog tijd over is gaan we ook het spel ‘Waar of Niet-Waar’ doen, maar zoals we het de vorige keer al gezegd hebben maken we het een beetje moeilijker. Jullie moeten bij het antwoord ook vertellen waarom het zo is. Ook hierbij mag je je laten helpen.

Donderdag 15 december 2022, aanvang 13.00 uur

We hopen donderdag 15 december weer op een grote opkomst. Dus neem je buurman/-vrouw, vriend/-vriendin of kennissen mee.

Het PraatHuis is open Iedere 1e en 3e donderdag van de maand van 13.00 uur tot 15.00 uur in Uiterwaard 21, wijk Meerzicht, 2716 VA Zoetermeer (let op: donderdag 5 januari géén PraatHuis i.v.m. kerstvakantie)

Mochten we jullie op 15 december niet zien dan wensen we jullie nu vast Prettige Kerstdagen en een voorspoedig Nieuwjaar

Met vriendelijke groeten van het PraatHuis Team, Beata, Evi, Georgette, Jeroen, Rosane, Helga, Gerda, Manel en Cees