Dag bezoekers van het PraatHuis 

      Reacties uitgeschakeld voor Dag bezoekers van het PraatHuis 

Wat gaan we dit keer doen? Er zijn twee bijzondere dagen deze maand. Op 21 februari wordt ‘gevierd’:

De Dag van de Moedertaal.

En op 29 februari kunnen we genieten van onze 4-jaarijkse schrikkeldag.

Ja, wat gaan we kiezen of nemen we ze allebei? Het is aan jullie! Of hebben jullie zelf een onderwerp waarover we – nee, jullie – gaan spreken. We zijn benieuwd naar jullie keuze.

Kom gewoon naar het PraatHuis en laat je verrassen. Het Team PraatHuis krijgt ook nieuwe medewerkers (m/v). Zijn jullie nu nieuwsgierig geworden? Kom donderdag om het zelf te zien en beleven.

We nodigen jullie daarom hierbij weer uit voor: Donderdag 15 februari 2024, aanvang 13.00 uur

We hopen op een grote opkomst. Dus neem je buurman/-vrouw, vriend/-vriendin of kennissen mee. Het is een vrije inloop zonder verplichtingen maar met de voorwaarde dat je probeert Nederlands te spreken.

Het PraatHuis is open Iedere 1e en 3e donderdag van de maand van 13.00 uur tot 15.00 uur in Uiterwaard 21, wijk Meerzicht, 2716 VA Zoetermeer

We zijn nog bezig met het programma voor de 1e helft van dit jaar. We laten het jullie zo spoedig mogelijk weten.

We hebben ook nog een tip voor jullie: kijk ook eens op onze website www.gildezoetermeer.nl voor het laatste nieuws en de speciale Nieuwsbief.

Hartelijke groeten namens het Team: Georgette, Shirly, Manel, Gerda, Schake en Cees

P.S. We zoeken nog steeds versterking van het Team PraatHuis. We hebben Schake al opgenomen en we hopen nog meer talentvolle medewerkers (m/v) te kunnen aantrekken. Dus, als je nog wat vrije uren hebt….! En als je ook nog een presentatie wil/kan doen, dan zijn we helemaal in de zevende hemel. 

Bericht vervalt op maandag 12 augustus 2024 10:06