Dag bezoekers van het PraatHuis 

      Reacties uitgeschakeld voor Dag bezoekers van het PraatHuis 

Wij, nee jullie, gaan deze middag praten over twee belangrijke nationale gebeurtenissen. Dat zijn op 4 mei de Nationale Dodenherdenking en op 5 mei Bevrijdingsdag.

Op 4 mei – de avond na onze bijeenkomst in het PraatHuis – kunnen jullie op alle netten van de TV, vanaf 19.50 uur, een reportage zien van de Dodenherdenking in Amsterdam op de Dam. Als jullie meer willen weten/zien, kijk dan om 18.45 uur op NPO 1. We raden jullie aan om aandachtig te kijken want het geeft een goed inzicht in de wijze waarop wij onze helden en slachtoffers van geweld herdenken.

Op 5 mei herdenken en vieren we onze vrijheid die we na de 5-jarige Tweede Wereldoorlog hebben herwonnen. Kijk hiervoor om 12.00 uur op TV NPO1 en kijk ook in het Streekblad voor het programma op de Markt in het centrum van Zoetermeer.

We gaan natuurlijk met jullie praten over soortgelijke gebeurtenissen in het land van jullie herkomst.

Na de pauze gaan we praten over ‘Moederdag’. Wij denken dat jullie allemaal voor jullie moeders een mooie verrassing hebben?

De PraatHuiswandeltocht op 1 juni is in ontwikkeling. Naar verwachting kunnen we volgende week jullie informeren over de manier waarop je jezelf kunt aanmelden.

Merk de datum alvast in je agenda. Er is op die middag echter GEEN PraatHuis.

Dus kom snel naar het PraatHuis vóór alle stoelen bezet zijn en laat je niet weerhouden door een beetje regen en/of koude wind!

Donderdag 4 mei, aanvang 13.00 uur

We hopen op deze donderdag 4 mei op een grote opkomst. Neem je buurman/-vrouw, vriend/-vriendin, taalmaatje of kennissen mee. Hoe meer, des te gezelliger!

Het PraatHuis is open

Iedere 1e en 3e donderdag van de maand van 13.00 uur tot 15.00 uur in Uiterwaard 21, wijk Meerzicht, 2716 VA Zoetermeer

Met vriendelijke groeten van het PraatHuis Team,

Georgette, Rosane, Gerda, Helga, Manel, Shirly en Cees

Bericht vervalt op zondag 5 november 2023 2:11