Teambuilding Klussendienst

      Reacties uitgeschakeld voor Teambuilding Klussendienst

Het uitje dat we vorig jaar voor het eerst organiseerden voor de vrijwilligers van de Klussendienst was een groot succes. Onder normale omstandigheden spreken de klussers elkaar hooguit één keer per kwartaal even tijdens het afrekenen. Zo’n uitje is dan een prima gelegenheid om elkaar eens wat beter te leren kennen, ervaringen uit te wisselen en te werken aan ‘teamspirit’. 

Daarom hebben we ook dit jaar weer een uitje georganiseerd. We hebben er bewust voor gekozen om het nu wat vroeger in het jaar te doen. Dit keer zijn we naar Restaurant Bijou geweest. Ze waren er bijna allemaal. Na een wat stroeve start (hoe werkt dat bestellen dan met zo’n tablet?) werd het al gauw toch erg gezellig.  De meningen over de deels geautomatiseerde bediening liepen uiteen van ‘grappig’ tot ‘onpersoonlijk’. Maar dat deed aan het succes van de avond niks af. Het eten was top en de sfeer erg goed.

We hebben tijdens het uitje afscheid genomen van Riitta, één van onze tuinklussers. Ze was al sinds 2012 taalbegeleider bij SamenSpraak en heeft plm. 3,5 jaar voor de Klussendienst gewerkt. Riitta vond het heel erg leuk werk en haar cliënten waren vol lof over haar. Als lichamelijke ongemakken haar niet hadden gedwongen om te stoppen, zou ze vast nog jaren doorgegaan zijn met klussen. Ze blijft wel vrijwilliger, maar dan in/voor het voedselbos “Geuzegroen” in de nieuwe driemanspolder. We gaan onze Riitta zeker missen.