PraatHuis bijeenkomst donderdag 21 november

      Reacties uitgeschakeld voor PraatHuis bijeenkomst donderdag 21 november
Beste bezoekers van het PraatHuis,

Wij nodigen jullie uit voor onze bijeenkomst op donderdag 21 november 2019 in het Praathuis van 13.00 tot 15.00 uur.

We gaan er weer een gezellige praatmiddag van maken en zijn van plan jullie kennis van de Nederlandse taal te testen met behulp van ‘taalspelletjes’. Gewoon wat eenvoudige, maar wel leuke en leerzame gezelschapsspelletjes (voor jong en oud) maar nu speciaal gericht op het gebruik van de Nederlandse taal of op de Nederlandse samenleving.
Evi, Rosane, Jeroen en ikzelf gaan kijken of jullie ons of je medespelers/tegenstanders kunt verslaan. Ik verwacht natuurlijk van iedereen een maximum inzet en hoop dat jullie ons zult verbazen met jullie goede antwoorden.
Natuurlijk zit er ook een bepaald competitie-element in. Wat dat precies is? Dat gaan we nog binnen ons team overleggen. We zijn benieuwd wie van jullie als ‘taalkenner’ eindigt. De speeltijd plannen we van plm. 13.30 uur tot 14.30 uur.
Willen jullie ook eens nadenken over thema’s/onderwerpen waarover jullie eens willen praten? Wij, als team, kunnen van alles bedenken maar het gaat om jullie beleving van ons Praathuis. Wij zijn bijzonder nieuwsgierig naar jullie ideeën.

Het PraatHuis is elke 1ste en 3de donderdag van de maand open van

13.00 uur tot 15.00 uur.

Koffie en thee zijn bij ons gratis (maar een kleine bijdrage is altijd welkom).
Om ons te vinden – dit voor de nieuwkomers – moet u wel even zoeken. We zitten in het

Wijkcentrum Meerzicht, Uiterwaard 21, op de 1e etage.

Wat gaan we verder dit jaar nog meer doen?

Op 5 december zullen we praten over Sinterklaas en hebben we een kleine verrassing. Op 19 december praten we over Kerstmis en de jaarwisseling in Nederland. Binnenkort krijgen jullie ook het schema voor 2020 toegestuurd.
Is dit interessant genoeg voor jullie? Laat het ons weten op de Praatmiddag.
Met vriendelijke groeten,

Het PraatHuis Team,

Jeroen, Cees, Evi, Rosane & vrijwilligers