Naamswijziging Gilde Support

      Reacties uitgeschakeld voor Naamswijziging Gilde Support

Gilde Support heet vanaf nu Gilde SamenSterker. De nieuwe naam sluit veel beter aan bij de doelstelling: Faciliterende vrijwilligers samenbrengen om iets te kunnen doen aan de kwetsbaarheid. SamenSterker verbeeldt ook de vooruitgang die het moet bewerkstelligen.

Jan van de Graaf en Ton Jense hebben inmiddels gesprekken gevoerd met Mirjam van Beijnen (directeur Stichting Piëzo) en Piet Bots (voorzitter UVV Zoetermeer). Beiden zijn enthousiast over het idee en hebben uitgesproken er waar mogelijk graag een steentje aan bij te dragen. Fadime Jansen, Wim Hoogstraten en Ton Jense gaan nu aan de slag met een plan van aanpak. Nadat dit plan door het bestuur is beoordeeld en geaccordeerd, gaan we ermee ‘de boer op’ naar (om te beginnen) UVV en Piëzo, maar wellicht ook naar andere partijen die interesse tonen.

We zoeken nog naar mensen met één of meer van de onderstaande vaardigheden:

  • Beheer van een WordPress website
  • Ontwikkeling en/of onderhoud van een database
  • Schrijven van een pakkend stukje tekst
  • Maken van een video en/of foto’s
  • Cartoon tekenen
  • Werving en/of selectie van nieuwe vrijwilligers
  • Begeleiding van vrijwilligers
  • Hoe bereik je een bepaalde doelgroep? (Marketing)
  • Hoe kom je aan geld voor een non-profit organisatie (Sponsoring, Subsidies, etc.)
  • En alles wat je kunt bedenken, waar een vrijwilligersorganisatie baat bij kan hebben…..

Als je jezelf in één of meer van deze aspecten herkent, daar bij voorkeur al een rol mee speelt in een vrijwilligers organisatie en de doelstellingen van SamenSterker onderschrijft, schroom dan niet om contact op te nemen:

samensterker@gildezoetermeer.nl of bel met Ton Jense, 06-48068359.