Vrijwilligersmiddag op 19 oktober

      Reacties uitgeschakeld voor Vrijwilligersmiddag op 19 oktober

Reserveer nu alvast uw agenda!
19 oktober 2019 – Vrijwilligersmiddag

Zoals we dit in het afgelopen jaar zijn begonnen, willen we als Gildebestuur ook dit jaar alle Gildevrijwilligers: klussers, stadsgidsen, taalmaatjes met hun anderstaligen, stadstuiniers en alle andere vrijwilligers die zo belangeloos de organisatie van Gilde Zoetermeer dragen en onderbouwen, bedanken voor hun niet-aflatende inzet voor de Zoetermeerse gemeenschap.

Onder het genot van muziek, een drankje en een hapje willen we dat samen vieren op zaterdag 19 oktober 2019, aanvang 15.00 uur in zaal L’Elephant bij Dekker Zoetermeer, Scheglaan 12, 2718 KZ Zoetermeer. Jij en je partner zijn van harte welkom.

Een nadere uitnodiging volgt!

Wil je je alvast aanmelden, dan kan dat door een mail te sturen naar notulist@gildezoetermeer.nl met de naam (namen) van de pers(o)on(en) die aanwezig zullen zijn.

Met hartelijke groet,
Namens het Gildeberaad,

Jan van de Graaf, Frank Twiss, Clemens Straathof, Wim van der Sleen, Fadime Jansen, Hennie van de Graaf, Edward ten Hoopen, Nel Jense, Ton Jense