4 thoughts on “Vacature Taalmaatjes (Begeleiders Anderstaligen)(M/V)

 1. Inge van Heiningen

  Goedemiddag,

  Ik heb interesse in de vacature voor taalmaatje en wil daar graag meer informatie over ontvangen. Het spreekt mij aan om anderstaligen op weg te kunnen helpen met het gebruik van de Nederlandse taal. Ik ben een vrouw van 55 jaar en op dit moment agv lichamelijke klachten niet in staat om mijn werk te doen. Ik kan en mag mij nu inzetten voor vrijwilligerswerk en zou graag eea toelichten tijdens een persoonlijk gesprek.
  Met Vriendelijke Groet,
  Inge van Heiningen

  1. Wim Hoogstraaten

   Beste Inge,

   Ik heb jouw reactie doorgezet naar de coördinator van Gilde SamenSpraak.
   Er wordt z.s.m. contact met jou opgenomen.

   Met vriendelijke groet,
   Wim Hoogstraaten
   Webmaster

 2. Inge van Heiningen

  Goedemorgen,

  Ik heb intresse in de vacature voor taalmaatje en wil daar graag wat meer informatie over ontvangen.
  Het spreekt mij aan om anderstaligen op weg te kunnen helpen met het gebruik van de nederlandse taal.
  Ik ben een vrouw van 55 jaar en op dit moment agv lichamelijke klachten niet in staat om mijn huidige werk bij een ziekenhuis laboratorium te doen. Ik kan en mag mij nu inzetten voor vrijwillersgers werk en zou eea graag toelichten tijdens een persoonlijk gesprek..
  Met vriendelijke groet,
  Inge van Heiningen

Gesloten voor reacties.